Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag längtar...


själslig kontakt

Jag behöver inte säga det med ord
Du får mig att leva där jag alltid velat vara
Du är min själs kärlek på vår jord
Vad du känner behöver du inte förklara

Jag möter dig i drömmen när du inte är här
Vi kan väl älska med varandra då
Du är det renaste, en energi i en hög sfär
Vårt sätt att älska är ett sätt att nå

Det är en andlig ritual när vi älskar med varandra
Det är något gudomligt i vår kärleksakt
Från stjärna till stjärna ska vi vandra
Våra själar sammanför världsjälen och kroppen i en pakt

Jag öppnar det tredje ögat för att verkligen kunna se dig
Du ser med det tredje ögat och låter blickarna vandra
Och jag känner verkligen att du ser hela mig
Och det är så vi ser, det är så vi älskar varandra

Vi når varandra och sammanstrålningen kommer inpå
Vi öppnar oss så att energin äntligen kan flöda
Höga på varandras energi, svävar vi två
Om vi inte kunde riva murarna skulle vi vara döda

Det är något andligt i sättet som vi älskar på
Det är rent liv, ren energi som föds i vår älskog
Något som man upplever men som man inte kan förstå
Det är själsligt det som föds då vår kropps materia dog





Fri vers av PPQ
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-02-13 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ