Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tick,tack, tick, tack, tick, tack, BOOM!!!! Tack?


Urdjur

Vem har tid
att inte stressa

Vem mår bra
egentligen, i dag

När hjärnan krymper
i intern kollaps

Vem har råd
att förlora minnet

Vem bryr sig
om nu inte du



i tid?




Fri vers av figurett
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej inte har vi tid att ha tid...så sant så sant...men sen slår sanningen ner som en bomb...vi är inte skapta för detta...vi har rötterna i lugnet...tack för din KLOKDIKT!!!!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett