Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska det vara så...


Liv?

.

Livet går ut på att
vilja försöka leva




Övriga genrer av Mejja
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-02-13 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja