Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast jag ljuger väldigt mycket, det gör jag.


Kärlek?
Sånt tjafs!
Har viktigare saker att ägna mig åt!
Som tex...ja, det finns mycket annat.
Kan väl inte rabbla opp allting HÄR heller.
Men tro mig, det är överreklamerat,
det där med kärlek.
KÄÄÄÄRLEEEEEK. Kärlek. kärlek. kär lek. kärl ek.
Krlk.Äe.
Ja, ni ser ju själva! bara några konsonanter
och vokaler.
Inget att hetsa upp sig för!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2007-03-05 21:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe...du bjuder verkligen på dig själv i detta \"lögnaktiga\" alster...tack ska du ha!!!
2007-03-06

  madinsane
titeln är lysande!!!!!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP