Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag gråter

kommer minnen upp
minnen om ballongdagar och lätta andetag
nu är jag inte en del av det längre
bara en sovande gråsugga
under en vintersten

men sen torkar tårarna
och jag sträcker ut min hand
för att vidröra
värmen på sätet brevid
handen tar in allt
och tinar upp
ett slag

inför nästa steg




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-02-14 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin