Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevande steg

Ibland vill jag kasta bort mina steg
för dom tar mig ändå inte vidare
Någon annan drack upp mitt té
och nu fryser jag
Sen så vågar livet
en vändning

som i en dans

Och jag ler åt världen
på mina trevande steg
som ändå fick
känna på hur svårt det är
att dansa utan mod

stå där inmotad i ett hörn
naken
i väntan på livet
som ska börja nån gång




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-02-14 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin