Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfrur lockades av flod och ebb till dans


Jag berörde mina känslor och
tillsammans med mina drömmar
plockade jag snäckor på en strand 
som trollband mitt öra

underströmmar vilade i mig


Jag bars fram av mina fotsulor över
alla de miljoner sandkorn
som vägdes i vågskålar
de blev till guld i timglas

sjöjungfrur lockades av flod och ebb till dans


vid horisonten låg ett ljus som
brände mitt hjärta

jag mötte havet som släckte min huds törst




Fri vers av Rosen VIP
Läst 570 gånger
Publicerad 2007-03-06 09:57



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vackra ord och bilder!
2007-03-16

    Bodil Sandberg
\"vid horisonten låg ett ljus som brände mitt hjärta\"...ja det är bara en av alla bedårande rader...i denna härliga dikt!!!!
2007-03-11

  någonivärlden
vackert...
Havet är något speciellt
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP