Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ihop 2 gamla texter och lade till lite nytt.


Kärlek via ADSL (Ny version!)

Olycklig kärlek är precis så tragisk som statistiken visar

Men olycklig Kärlek kan också hindra en från att ha ett socialt umgänge med

sina kompisar. Som när jag jag skulle logga in på helgon men istället för

att skriva mitt lösenord så skrev jag \"Saknar dig\" och jag kom inte in. Jag

föröskte gång på gång att skriva om men mitt lösenord förvandlades hela

tiden till olycklig kärlekspoesi så jag lät bli.

Jag skulle ge dig tusen miljoner kramar
Jag skulle ge dig miljoner miljarder kyssar
Jag skulle krama dig så hårt att mina armar gick sönder

Men allt det där är en omöjlighet

För i vägen finns ett långt och oegenomträngligt datanät som inte tillåter

några som helst tendenser till närhet

Jag kan bara försöka skriva ner min känslor och hoppas på att du ska förstå

Varför är inte allt så enkelt som när vi var små

Man gick runt och frågade om man fick chans
Fastän man redan visste att du var hans och man hamnade i nån sorts trans

som inte gick att ta sig ur, man sitter i en olycklig kärleksbur i brustna

hjärtans djurpark och tar försiktigt upp ett sista pappersark och tecknar

långsamt ner några sista kärleksord om allt mellan himmel och jord.

Men ångesten släpper för dom flesta så småningom men det finns många som

fortfarande sitter där bakom och skriver ner sina känslor på Windows senaste

program och längtar efter en kärleksfull famn att sakta krypa ner där ingen

ser att du egentligen bara är en misslyckad clown utan känslor och begär

utan vapen och gevär.

För en datatext kan aldrig vara i närheten av fysik närhet
Det vet du så väl
och det vet du att jag vet




Fri vers av Johan Salberg
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-03-06 13:53



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Det så sant som du har skrivit. Jag tänkte skriva det är så sant som det är sagt. Men du har faktiskt inte sagt det, du har skrivit det. Och jag har sedan läst det och tyckt att det var sanningsenligt och fint skrivet.
2007-05-09

    Jennifer
Oh, Jag förstår verkligen hur du menar och känner. Det ligger mycket i det och jag gillar ditt sätt att sätta ihop meningar. Man känner verkligen ångesten och längtan inom sig, man känner igen sig lite i det hela, just det är med att sakna. Bra skrivet.
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg