Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelmånaden Mars


Schwoooooosch! Där for den förbi.
Vad var det? Vad var det?
Det var Januari!
Ett grått töcken av dagar.

Schwiiiiiiiiiiisch! Där kom den igen.
Vad var det? Vad var det?
Det var Februari!
Samma grå massa.

Nu står hoppet till Dig , Mars!
Ge oss färg!
Vilken färg som helst.
Men inte grå - den är så beige.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-03-06 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP