Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrast - Verkan


Som en bakelse.
Nej, som en väldig tårta,
garnerad med härliga ljuvligheter,
vällde hon in i rummet.
Frodig, saftig, generös,
rann hon över alla kanter.
Soligt, delande med sig
av sina läckerheter.
Alla flockades runt henne.
Ögon åt njutningsfullt,
av hennes uppenbarelse.
Tungor slickade begärligt.
Hon var helt underbar!

Själv var jag en trist \"finsk pinne\"
Torr och smaklös.
Ingen slickade på mig.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-03-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP