Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst läge


Du vill ha Kvinnan,
liljevit, ren och
oskyldig.

Inte erfaren och
creme-färgad.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-03-06 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP