Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egocentrism


Vad får dig att tro att
du har ensamrätt,
till mitt hjärta?
till min själ?

Förmodligen - jag.
Antagligen - jag.
Troligen - jag.

Men det är slut med det nu.
Jag ska köpa hund.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-03-06 22:07



Bookmark and Share


  nettizen
Yes! Vass, näsvis och Jag-Står-På-Mig-Attityd! Gillas!!!!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP