Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tunga rätt i mun, steg, vidgar sig vyerna trots horisontens sprakande solnedgång i öster, tycks vägen ännu lång att vandra innan, bortgångs vila


Mjölk

Jag fyller idag
min lekamen
med vin, år

än sen då

Huvudskålens
onda innehålls
av arla, behov

rosas

törnesömn

kräks

andedräkt

blaja







Fri vers av figurett
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-03-07 11:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mustigt värre...
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett