Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna, vad jag tror är, förälskelsekänslan på riktigt för första gången


upp ner upp-känslan

ligger här, tittar
som en bilcrash
upp i skyn
ner under jorden
upp igen, svävande
som en drake i vinden
stanna föralltid




Fri vers av amli
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amli
amli