Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var för ett tag sen, men det är så svårt att lämna


vad fan är Göteborg?!

idag,
när jag var på väg till det som ska göra mig till en öppnare mänska
passerade jag Vårt \"vart ska vi ses? - det-vanliga-stället\"-stället
och det gjorde lite ont i mig

jag fortsatte min väg, och tittade inte ens på alla Dina märken som Du satt över hela stan,
undvek dom alla
jag vet ju precis var dom sitter,
och om jag glömde bort mig och min blick råkade nudda de bokstäver Du skapat, försvann min blick lika fort, som om jag fått en stöt

jag tittade inte efter vita skåpbilar,
för någon Du finns inte i någon sådan i den här stan
längre

jag tittade ner på mina byxor...
det slog mig inte förrän just då, att det ju var dom byxorna Du sa
\"snygga byxor\" till när vi mötts på \"det-vanliga-stället\"-stället och gick hand i hand
--- och en liten stund senare satt vi blyga och trevande i din blå soffa och drack saft och Du följde med Dina fina fingrar linjerna i mina rutiga ”snygga byxor” ---

igår kväll fick jag nys att Du lämnat stan

och vad fan skulle Du till Göteborg för?
vad fan är Göteborg?!




Fri vers av amli
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amli
amli