Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill ha dig fortfaramde


+/- vi

det var så vackert, helt enkelt

två par ögon
två munnar
fyra händer

jag säger inte att det var kärlek
jag säger ingenting
men det var vackert

jag saknar dig så nu
jag vill bara vara dig närmare
närmre än så här

allt jag ser är den sista gången
där på bänken, på berget, utsikt över staden
sådan dragning, sådan ansträngning
för att inte röra

kände du det också?

och saknar du mig också ibland?
jag saknar dig
ofta

och jag saknar dig nu,
vackra du




Fri vers av amli
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amli
amli