Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den åttonde mars



Nymornad.
Med raggsockor,
utgångna sandaler,
ett (engångitidenraffigt) nattlinne,
stickad ylleväst och
papiljotter i håret,
intog jag köket.
Kippade runt.
Kokade gröt.

\"Det står här i bladet en artikel\",
sa min älskade.
\"om hur vanligt det är att männen
bara ser kvinnan som ett
sex-objekt\".

Och han granskade mig.
Ingående.

Jag förstod att jag inte
var i farozonen.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-03-08 14:16



Bookmark and Share


  Rosmarin
Tragikomisk.
2007-03-09

    ej medlem längre
Kvinnodagen kan inte beskrivas mycket bättre än du gör här!:-))))
2007-03-08

  Sanningsägaren VIP
Bitterljuva ord
skrattet sätter sig i halsen
gillar det dubbla i den
Tack!
Åsa
2007-03-08

    Bim
åttonde mars internationella kvinnodagen,-ta ur papiljotterna och bjud upp karln till en vals!hälsn.Bim
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP