Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta en kaka till!


-Berätta nu ALLT för mig.
Jag lovar att inget säga.

-Ja, alltså...eh..

-Ta en kaka!

-Ja, tack, men jag eh,.. försöker dra ner..lite..

-Men varför då? Du är ju inte tjock! Men
berätta nu. Du kan lita på mig.

-Njae, men du..tja... du vet...

-Drömmarna är jättegoda. Ta en!
HAR du träffat henne?

-Joo, i förra veckan...

-I förra VECKAN? och du har inget sagt till mig!
Berätta, vad SA hon? Prova kexen.

-Inget särskilt..tack... men faktiskt...hon bara...ja, du vet...

-Nä, vaddå? Jag för ingeting vidare,
det vet du. Mig kan du berätta ALLT för.

-Jo, alltså, hon sa...

-VADDÅ? vad sa hon?

- Just ingenting, faktiskt.

-LITAR du inte på mig?
Hos mig vilar dina hemligheter
i tryggaste förvar. Hon har träffat nå´n va?
Vem? Vad SA hon?

- Hon sa att du var den värsta skvallerkärring
hon nå´nsin stött på....faktiskt.
Dom där kakorna med grönt på, var jättegoda.
Har du receptet?









Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-03-08 14:43



Bookmark and Share


  Rosmarin
Haha den var bra med en riktigt kul slutpoäng!
2007-03-09

    ej medlem längre
*skrattar* Lite snopet....
Väl berättat!
2007-03-08

  Sanningsägaren VIP
Yes!
Där satt den... :)
Härlig vardagsbetraktelse..
\"tyst min mun så får du socker..\"
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP