Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, Stefan S, för ett bra förslag.


Halmstadhaiku

~~~

morgonsolen når
Nissans krusade yta

anden i vila


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 12:42



Bookmark and Share


  stronza
mysigt
2007-04-18

    Bodil Sandberg
Kunde inte sägas bättre...tjusigt!!!!
2007-04-18

  Jan Linderoth
Och ändor! Ett härligt ställe som fick en härlig hyllning! Tack
2007-04-18

    wilja
vilken finstämd haiku. sprider skön ro i kroppen.
(vill också ha dessa fåglar i singularform, det blir ett budskap med djup, tror att man ser att änderna mår gott ändå) :)
2007-04-18

  lodjuret/seglare VIP
vilsam text
att nojsa till
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan