Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHOKLAD


Choklad.
Lyckliggör tungans alla smaksensorer.
Choklad.
Oemotståndlig, njutningsfylld.
Choklad.
I alla former och utförande.
Choklad.
Mörkt sensuell.
Choklad.
Ljust mjölkig.
Choklad.
I exotiska fyllningar.
Choklad.
Som tunt överdrag.
Choklad.
Hård och distinkt.
Choklad.
Varmt flytande.
Choklad.
Pikant tillsats.
Choklad.
I exklusiv förpackning.
Choklad.
Isande kall.
Choklad.
\"Plocka själv-varianten\"
Choklad.
Beroendeframkallande.
Choklad.
Endorfinstimulerande.
Choklad.
Chock-glad.





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 1339 gånger
Publicerad 2007-03-09 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP