Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville bara berätta


... att det var jag som
INTE vann etthundraåtta miljoner
kronor häromda´n.
Fast det var bra nära.
Men OM jag hade vunnit etthundraåtta
miljoner kronor skulle jag INTE
skänka dom till hjälpbehövande
i främmande land.
(Så genomgod är jag nog inte)
I alla fall inte genast.
Det skulle vara så roligt
att känna sig helt onödigt rik
i några da´r.
Skulle ha köpt en ny bil.
Och.. en...ja, alltså....
Nä, jag har ju allt jag behöver.
Äh, fan, jag ger bort alltihop.
Här ska inte knusslas!
Men varför orda om det?
Jag vann ju inte.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-09 22:05



Bookmark and Share


  Eline.P
He he, lätt att vara givmild ibland......i vissa situationer;)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP