Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nattlinne


Min dator och mitt nattlinne
har båda något gemensamt:
- Microsoft-
Jag tänker nu ta en paus
från den hårda varianten
och ikläda mig själva mjukvaran
av densamma.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-03-09 22:29



Bookmark and Share


  Eline.P
Låter ganska skönt så här dags på dygnet - mjukvaran alltså!
2007-03-09

  Cris
Ja vad skönt det låter..:-)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP