Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

islossning




knölsvan på isflak
lyfte öppet vatten
fågelhund dräglar




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-10 07:04



Bookmark and Share


  sabina stark
Få ord med ett målande innehåll.
2007-03-10

  wayward - taiga
snygg setter :),
få ord,
stora bilder i mitt huvud!

sånt gillar jag, bra!
2007-03-10

    zelma
hej!
har läst några av dina texter...de är speciella, du har en egen stil man lägger på minnet...vackra naturbeskrivningar!/
Z
2007-03-10

    Maria Malm
Längtan efter att islossning har vi väl alla..
2007-03-10

  nettizen
ja, kan bli lite slabbigt när isflaket smälter dock.... ;)

nej, men allvarligt då... jag anar en längtan i den här texten.... fint.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk