Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar.


Betraktelser från en bar LIII

~~~


den i början av kvällen
så stilige och propre mannen

hastade framåt småtimmarna ut

kastade upp
strax innan han nådde dörren




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-12 09:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det var längesedan jag läste :)
2007-09-24

  stronza
med den andedräkten får han nog inget napp
2007-09-19

  Jan Linderoth
Fan, jag har inte varit ute i helgen...eller var jag det?
Måste kolla vilket hörn du spanar ifrån!!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan