Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om poeterna



Stjärnöga såg Leende på mig.
En geting kom farande med en Vind.
Mystisk mörk främling med Grönt Skägg
sa sig vara Sanningsägaren.
Han hade en Röd nejlika i rockuppslaget,
och KonstigaKatter i sitt följe.
Vi ska visa vägen till
Universums sista andetag,
ropade alla i korus.
Förfärad rusade jag hem till solis,
gömde mig under hennes köksbord.
Hon tröstade mig med nybakade bullar
och hemmagjord jordgubbssaft.

(det är mycket nu)




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-03-10 19:02



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Haha, hade missat denna... tack!
*går och rakar mig direkt*
2007-03-11

  Stardust VIP
Nej Gröna Skägget, det var ingen analys. Det var precis som rubriken anger. EN DRÖM. Jag vill också tillägga, om du undrar, att jag har ingen som helst aning om vem som står lägst i eller högst i den \"poetiska hierarkin\". Och följdaktligen vet jag heller inte vilka som inte tål att nämnas på \"samma rad\"
Men till alla andra som jag möjligen har sårat ber jag verkligen härmed om ursäkt. Det har inte varit min avsikt att göra någom ledsen.
2007-03-11

  Thommy
Den var kul, det var många poeter med där.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP