Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lugnt.


Ringde SMHI,angående
det där skarpa ljusskenet,
som stack så otrevligt i ögonen!
Det var ingen fara!
Ett vanligt förekommande
fenomen så här års, sa dom!
Deras telefonväxel hade blivit nerringd.
Allmänheten uppmanades att ta det lugnt.
Ja, faktiskt, dom påstod att det
var SOLEN!
Så jag får väl tro dom.
Våren är tydligen på väg...




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-03-10 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP