Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har ett värde


MOBBAD



MAN SKA INTE MOBBA NÅGON FÖR ATT DEN INTE ÄR SOM ANDRA

MAN SKA ISTÄLLET TÄNKA OM OCH TA HAND OM VARANDRA




Fri vers av ylva
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-15 16:48



Bookmark and Share


  Manal
Du har alldeles rätt.
2005-02-15

    Mejja
Precis vad som behövs!!!
2005-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ylva