Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrevs i höstas


Allt är så normalt

Jag står på en buss, jag står hela turen
Jag ser ut genom bussens fönster
Ska jag ringa dig, så jag får höra din röst
Eller ska jag vänta tills vi ses?

Det är så härligt att få längta
Längtan ger drömmar
Det vore så trist utan dig

Allt är så där normalt som så när på du
Om det inte vore för dej
Du gör mitt liv till vad det är
Och utan dig vore det inget liv för mig

Jag går runt på stan
Jag går runt på stan och bara strosar runt
Jag läser på reklamplascher
Jag läser om varje evenemang, kanske något för oss
Teater, konstutställning, en bra film, eller en föreläsning
Vad som helst, bara jag får göra något med dig

Jag vill hitta en ursäkt, hitta på något
Bara för att få träffa dig och få spendera lite tid med dig
För det är så kul, det vore så trist utan dessa stunder
Livet vore så trist utan dig

Allt är så där normalt som så när på du
Om det inte vore för dej
Men du gör mitt liv så speciellt
Och du gör mitt liv så underbart

Jag står och diskar
Jag diskar och sjunger med … då radion spelar
Det känns väldigt bra
Du är här på något sätt
Din närvaro är så stark

Din närvaro fyller mig
Och jag njuter av det
Det vore så trist om du inte fanns

Allt är så där normalt som så när på du
Om det inte vore för dej
Det är du som gör skillnaden
Och det är du som räknas
Det gör varje dag till något extra

Jag sitter i min fåtölj
Jag sitter uppkrupen i min fåtölj och läser en tidning
Jag hittar en artikel som jag skulle vilja diskutera med dig
Jag börjar prata rakt ut, innan jag kommer på att du inte är här
Jag ler, det känns som du var kvar

Och jag skriver en lapp så jag inte glömmer
Det finns så mycket som jag vill prata med dig om
Tänk vad trist livet var innan du fanns
Tack gode gud för att du finns

Allt är så där normalt som så när på du
Om det inte vore för dej
För du är inte som alla andra
Du skiljer dig från mängden

Det är kväll, det är höstkväll
Det är höstkväll men inte vilken kväll som helst
Det är kvällen före
Imorgon kväll är du och jag tillsammans
Och det ska bli så skönt
Jag har verkligen längtat
Och det är så skönt att vara i den här känslan

I morgon blir en bra dag, i morgon händer något kul
Och jag har väntat, jag har längtat
I morgon är du och jag tillsammans
Tänk vad trist om det inte funnits dagar som i morgon
Om du inte fanns, vad trist

Allt är så där normalt som så när på du
Om det inte vore för dej
Du är något extra
Och så länge du finns i mitt liv blir mitt liv speciellt




Fri vers av PPQ
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-03-11 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"Allt är så där normalt som så när på du\"...
Denna gillas! :-)))
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ