Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fångat mitt jag

Du har fångat mitt jag,
som tidigare flög med vinden.
Varit varsam med det,
som vore det av sköraste glas.

Burit det med dig, haft mitt
bästa för ögonen.
Lärt mig om livet,
med alla dess sidor.

Nu flyger vi tillsammans,
mot horisonten, sätter oss
på ett moln och betraktar livet
uppifrån, tittar på skönheten
i oss.

Mitt hjärta sjunger för dig,
om du lyssnar noga hör du
melodin i sommarvindens leende
och i vinterns vackra landskap.

Du har fångat mitt jag.





Fri vers av Annelie Hugo
Läst 610 gånger
Publicerad 2005-02-15 20:35



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du har fångat mitt jag
är en vacker mening !
skön text
2005-02-15

  Cattis Rönn
text...och fint fångat var det med!!!
2005-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo