Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morsan ba kramas

Morsan hälsar inte som jag
Morsan hon kramas iställes
Men morsan har också vart barn
Och haft någon som kramade henne

Farsan han kramas ibland
Men jag vet att han älskar det
Fast oftast så tar han i hand
Men ibland så vågar han säga det (Jag älskar dig min son)

Syrran hon hälsar typ så här *nickar och ler*
Men ibland tar vi också i hand
Men vi börjar lära oss vad syskonkärlek innebär
Så nån dag ska vi också krama varann

Morsan ba kramas

Jag pallar inte sova idag mamma
Kan vi inte va vakna båda två?
- Men det är en dag imorgon också
Ja, då kan vi ju sova då

Mamma jag vill inte äta idag
Jag orkar inte med mat
Jag borstade inte tänder igår heller mamma
Så jag har lite matrester kvar

Nej mamma
Jag tycker om när håret är rufsigt
Jag pallar inte duscha redan mamma
Jag tycker att om att va smutsig
För då verkar mina kläder rena mamma

Nej mamma
Och Ja mamma, rektorn ska sluta besvära dig
Jag ska inte försova mig mamma
Och nej mamma
Jag ska inte sjukanmäla mig
Jag vet att det finns folk som faktiskt ÄR Sjuka
Jag ska inte komma försent mamma
Och ja!... jag SKA sluta ljuga

Mamma, jag har inga pengar kvar
Asså mamma, behöver jag fråga dig?
När jag säger att jag inte har några pengar i plånboken
Så betyder det att du måste låna mig (idiot!)

Men mamma

Vadå ramlösa är inte loka
Vatten är ju för fan vatten
Asså mamma
Det är ingen skillnad på toapapper och toapapper
Det är fan skitsamma
Nej mamma
Jag sparar aldrig kvitton
och jag kommer aldrig att göra de
Jag litar på att smöret är fett
Och att ciggaretterna dödar mig
För helvete mamma

Nej inte godnatt mamma
Jag vill inte sova ikväll heller
Nej för att mamma (som är ett bra argument)
Jag har ju precis bäddat sängen
Men mamma
Vem bestämmer när dagen tar slut?
Det är \"godnatt\" när jag vill
Jag menar mamma, i Australien så äter dom frukost nu

Mamma
Jag pallar inte äns klaga

Och morsan hon ba kramas




Fri vers av Wagner skrev också dikter
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-12 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wagner skrev också dikter