Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Manlig logik i sin prydno


Sanningen att säga



\"Sanningen\", sa HAN, det finns ingenting som heter \"sanning\".
Ingen, kan påstå sig äga \"sanningen\".
Den så kallade \"sanningen\" är individuell.
\"Sanningen\" ser olika ut från person till person,
och ur vilken vinkel man betraktar den.
Den faktiska \"sanningen\" existerar inte.
Det är \"sanningen\", sa HAN.

Dock utan att inse att han just
skjutit sin käraste teori i sank.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-03-13 18:31



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
nä visst finns det ingen fixerad sanning. Och det är sant att han har fel. Sanningen är att poeter på det här bygget skrivit minst 50 saker om \"sanningen\" inklusive mig själv! Det är nog dags att vi angriper lögnen!
2007-03-14

  Rosmarin
underfundig
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP