Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2005-02-14 16:42


Sektioner av rymd

Vitt landskap och frid
resan gör mig hel
Som att vakna upp feberfri
slippa yra mer
Men jag vet vad som gör allt klart
sällskapet och värmen ikväll




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-02-16 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin