Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Designer

Jag designar ett spår
som du följer efter
men du gick vilse
och så gjorde jag

Detta gör dig vacker
men det räcker nu
för de 14325 gånger
jag lekt med dig
hjälper inte mig

Du jobbade hos mig
som tillfredare
men jag passerade gå
och såg sanningen
medan du tittade på
Gunde Svan på TV

Jag har dig inte kvar
slag i ansiktet
res dig upp
för de 14325 gånger
hjälper inte dig

med blodad tand
gick jag till tandläkaren
men hon skrattade åt mig
en tyst minut för mig
ensam i centrum
slåss tankarna med
handlingarna




Fri vers av Samira
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira