Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Paraplykärlek

Vart tog du vägen
Det har gått hål i hjärtat
och det regnar in




Bunden vers (Haiku) av Samira
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:25



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
snyggt och uppfriskande annorlunda
2007-03-15

  Mangal VIP
Annorlunda beskrivet. Gillar. Bra!
2007-03-14

  Jack E. Gladh VIP
Unikt formulerat, verkligen smart och bra uttryckt!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira