Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007


När du somnar

När du somnar ska jag
viska hur mycket du betyder,
jag ska låta mina fingrar vandra
över din livlösa vackra kropp.
När du drömmer ska jag
vara en del av ditt liv, berätta
hur mycket jag älskar dig,
jag ska lyssna på dina hjärtslag.
När man vet var du är
Men inte kan nå
och ditt skratt ekar
ilar i tänderna.
Vaktar telefonen
ifall det ringer
dina skuggor dansar
bakom tunga ögonlock
Jag drar min hand genom ditt hår
Nästan på riktigt.
Du är inte nåbar.
När du somnar finns jag inte längre i ditt liv.




Fri vers av Samira
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:26



Bookmark and Share


  Gin83
Jag älskar denna
Så innerlig och fin
Blir väldigt visuell och vacker
Skönt att läsa och ett gripande slut
Riktigt bra
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira