Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad livet är skönt!



Solen har värmt upp mina gistna, gamla knotor.
Islossningen har äntligen tagit fart.
Och en björktrast skriker som en tokig i buskarna.
Jag har fått ett år till! Tack Gud!
Vad det är HÄRLIGT att LEVA!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP