Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKEA


I morgon ska jag åka till IKEA, köpa massor
av olika prylar jag absolut inte behöver
och aldrig har längtat efter.

Men det händer något konstigt varje gång jag
kommer dit. Plötsligt hittar jag de mest otroliga ting
som jag inte kan leva utan. Begäret och lusten
blir mig övermäktig. Jag fyller mina påsar, liderligt dreglande.
Ångar iväg till kassan, kollar avundsjukt i de andras påsar
Har dom hittat nåt som jag har missat? Hemska tanke!
Bäst att ta en runda till!

Och ångrar mig bittert när jag kommer hem.

Fast det blir bra födelsedagspresenter under året.
(Misstänker att dom har avslöjat mig för länge sen,
nu har morsan varit på IKEA igen, det är bara tacka och ta emot)

Men jag rår inte för det, det är som alkohol för alkoholister,
jag måste bara HA! Som tur är, är IKEA det enda varuhuset som får
mig att reagera så.

Och jag är helt normal på alla andra sätt. Förutom att jag odlar orkideer och tillverkar nakna änglar.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:53



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
jag tror nog att det är rätt normalt att drabbas av habegär på ikea. ;)
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP