Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnformationer.


Dåsar på soffan.
Utmattad efter en dag på Ikea.
Ser ut genom fönstret.
Molnen seglar snabbt förbi på himlen.
Faktiskt väldigt snabbt.
Det verkar som om dom närmar sig.
Himlen faller ner!
Det svindlar.
Finns det något dolt bakom molnmassorna?
Kanske det är Jesus som återvänder?
Han skulle ju återkomma på den Yttersta dagen.
Det kanske är idag?
Och jag som hade tänkt se på Antikrundan ikväll.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-03-15 18:34



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Skön blandning av filosofi, religion och vardagsverklighet.
Jag missade också antikrundan. Men jorden gick inte under för det.
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP