Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattarbete.


Du andas, hostar, snörvlar och bökar
du vrider, vänder, snarkar och stökar.
-Kan du inte va tyst, jag försöker sova!
Kom ljuvliga sömn-Du himmelska gåva.

Natten känns så oändligt lång,
när man snuvas på sömnen gång på gång.
Du virar in dig som en väsande dolma,
varenda gång jag försöker somna.

Så blir det äntligen tyst en stund,
man tror att man ändå ska få sig en blund,
och Tystnaden sänker sig över natten.
Då hörs en röst - \"Kan jag få vatten?\"




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-03-15 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP