Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang! Du är död!


Ligg still!
Rör dig inte!
Du ska ju föreställa vara död!
Om du inte gör som vi säger,
får du inte vara med och leka!

Döööö!
Jamen, dö, då!

(så han låg stilla, han ville ju så gärna vara en av dem.
Vara omtyckt. En i gänget. En som räknades med.)




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-03-16 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP