Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är ingen dikt, utan en låttext. Jag vill bli låtskrivare. Lite av texten är gjord av Emy.


En kärlekssång

Se på barnen som leker,
i gräset så grönt, under himmelen så blå.
Du går bredvid och du är lycka för mig,
du är lyckan i sig.
Jag ska berätta för alla hur bra du är, jag ska låta alla veta.
Så många minnen vi har, det finns inget som slår våra dar.
Du speglar min själ, förlåt mig om jag älskar dig.

Fyra ögon, som möts i mörkret
Fyra händer, som rör sig varsamt
En sång, tyst och entonig
En kärlekssång

Det är svårt att förklara men jag vill så gärna ha dig nära,
Jag vet att det inte skulle vara någon direkt ära.
Dina bruna glittrande ögon, jag undrar om de ser mig
Jag gör vad som helst för att få vara din bästa vän

Fyra ögon, som möts i mörkret
Fyra händer, som rör sig varsamt
En sång, tyst och entonig
En kärlekssång

Slår vad om att ingen känner som jag
Alla ljus har slocknat och ensam står jag kvar
Så mycket jag vill säga,
Kärlek är inget vackert, det krossar
Och nu har du krossat min värld

Fyra ögon, som möts i mörkret
Fyra händer, som rör sig varsamt
En sång, tyst och entonig
Du är min kärlekssång




Övriga genrer av Gustaphsson
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 19:13



Bookmark and Share


    gnupung
Gillar meningen \"du är lyckan i sig\". Jättebra! :)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gustaphsson
Gustaphsson