Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda av alla

Spelar ingen roll vad du säger,
det är försent ändå.
Du sa: föralltid vi två!
Jag tänker på allt det som var.
Åh, jag önskar att du var kvar.

Inga leenden, det är försent
Inga tårar, det är försent

Vad gör man,
när regnet fortsätter falla?
hur säger man,
du är den enda av alla?
Vad gör man med ett brustet hjärta,
och de drömmar som aldrig blir sanna?
Du är den enda av alla.

Jag går förbi ditt hus varje dag,
bara för att se om du finns kvar.
Dina lögner har satt sina spår.
Som en kniv i hjärtat, alla vår år.

Inga leenden, det är försent
Inga tårar, det är försent

vad gör man när regnet…

Det spelar ingen roll vad du säger,
det är försent ändå.
Som en kniv i hjärtat alla vår år.




Övriga genrer av Gustaphsson
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 19:19



Bookmark and Share


  janoch taikon
den va fin
2008-01-04

  Anna Nickolausson
berörande text
2007-09-01

    gnupung
Gillar \"Vad gör man,
när regnet fortsätter falla?
hur säger man,
du är den enda av alla?\"
Brabrabra!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gustaphsson
Gustaphsson