Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av texten är översättning av Bethany Joy Lenz\'s Elsewhere, en del av texten är min egen. Hoppas ni gillar den iallafall och som vanligt uppskattas alla kommentarer.


Tålamod (en bit av himlen)

Jag tar en dag i taget, försöker vara lugn
Hittar en plats där jag kan andas
En stund för mig själv
Jag vill känna mig stark utan att kämpa
Jag vill känna mig lycklig utan att tänka
Andas ut, andas in

Jag tar ner en bit av himlen
Och sparar den i mitt minne
Tänker försvara känslan jag har
Jag vill stanna tiden och bara vara
Snälla, försök förstå mig

Det tysta barnet, väntar på dagen
Då hon kan slå sig fri
Mitt tålamod kanske tar slut
Och även om det inte går så ska jag kämpa
För varje dröm jag tror på
Jag ska kämpa för varje dröm tills jag når

Jag tar ner en bit av himlen
Och sparar den i mitt minne
Tänker försvara känslan jag har
Jag vill stanna tiden och bara vara
Snälla, försök förstå mig




Övriga genrer av Gustaphsson
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 22:21



Bookmark and Share


    vemod
verkligen bra!!

har ingen aning om vem som skrivit vad. men det är väl ändå positivt! ;)
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gustaphsson
Gustaphsson