Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är början på en text, den är nog tänkt som en raptext eller något sånt. Antagligen inget jag kommer att fortsätta på, var bara kul att skriva.


Upp i det blå

Inget ska få stoppa mig, för livet börjar nu.
På väg mot ingenstans ska jag visa alla vad jag kan.
Jag ska aldrig mer se tillbaka på igår, det är för sent ändå.
Har levt i skuggan av andra, men dags att sticka ut.
För tro mig när jag säger att det här är en saga med ett lyckligt slut.
Jag tar ingenting för givet,
jag bara lever livet
Tar dagen som den kommer
och glider runt som värsta kungen
Svävar högt upp i det blå,
för jag ligger på en högre nivå
Lycka är något som kommer och går,
Respekt är något man förtjänar och får.
Berätta för alla vem jag är
Jag kommer att leva i evighet




Övriga genrer av Gustaphsson
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-30 15:43



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
denna var kanon och så mycket den berättar i det dolta
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gustaphsson
Gustaphsson