Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker


En sekund

Bländad av solen, men jag ser
Drömmar som blir till verklighet
Drömmar som krossas
Kan inte röra mig
Har fastnat i all denna skit
Du som skulle vara min bästa vän
Snälla kom och led mig hem

Utan din närvaro förlorar jag
Din röst gör mig svag
En sekund en minut
Varenda utan dig gör ont
Din lukt gör mig svag
En sekund en minut
Utan dig är det inte jag

Behöver dig för att klara av,
Klara av dag efter dag
Förlåt för alla mina svek,
Men jag lovar det blir inga fler
Du är den enda av alla
Så nära men ändå så långt borta

Utan din närvaro förlorar jag
Din röst gör mig svag
En sekund en minut
Varenda utan dig gör ont
Din lukt gör mig svag
En sekund en minut
Utan dig är det inte jag

Vi har glidit isär,
Det är mitt eget fel.
Svårt att släppa taget
Vill hitta ut.

Utan din närvaro förlorar jag
Din röst gör mig svag
En sekund en minut
Varenda utan dig gör ont
Din lukt gör mig svag
En sekund en minut
Utan dig är det inte jag




Övriga genrer av Gustaphsson
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 19:14



Bookmark and Share


    gnupung
Du vill verkligen bli artist, eller hur? Jag tror du skulle kunna lyckas riktigt bra. Jag gillar den här riktigt mycket. Särskilt \"utan dig är det inte jag\". :)
2007-08-22

    Noyle
Lät som om det kan bli en låttext, eftersom \"utan din närvaro förlorar jag..\" återkommer. För övrigt så älskar jag bara den meningen, träffar perfekt på något mystiskt sätt. Bra text!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gustaphsson
Gustaphsson