Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud ser dig överallt.


Det sa min lekkamrat.
Du kan inte gömma dig någonstans.
Inte ens bakom gardinen.
För Gud ser dig.
Överallt. På toaletten också.
Ser om du inte tvättar händerna!
Eller petar i näsan!
Jag kan ännu minnas fasan.
Hade aldrig hört talas om någon
Gud tidigare.
Vem var nu denna mystiske person?
Jag tror det var då jag blev religiös.
För att vara på säkra sidan.
Minns också att det var då livet började
bli komplicerat.
Det är det fortfarande.
Skulle behöva lite absolution.
För sinnesfriden.
Och nattsömnen.
Så jag slipper stilnoct.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-16 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP