Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
from brukariver under långt livs natura levnad .. efter dokumenta film berömd... ystert skägg ses i fina salonger...


naturligt vis



hästman spänner plogen
spritter hage av flora kalvdans
förbi gick vägen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-03-16 20:27



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Hehe fyndigt! ;p
2007-03-17

  Lilla My* VIP
En helt underbar film \"Hästmannen\", filmad av Peter Gerdehag som är en filmens mästare i en egen hög klass för sig!! Ängarna, skogen, djuren, människorna, naturligt brukande av jorden allt i ett kärleksfullt dis av rött!!
Har ni inte sett så gör!! \"Bondens Tid\" o \"Hästmannen\"
Leta på nätet**

Vackert beskrivet av dig med få ord!! Fiint**
2007-03-17

    Maria Malm
Underbar film om hästmannen..och väl ordat om honom..naturligtvis..
2007-03-16

  nettizen
hehe.... spänner... spritter... dansar....
Du är så härligt finurlig du. *ler*
2007-03-16

    Lillemor
Har inte sett den bild
du antagligen beskriver.
Det gör inget, du
skapar en bild åt mig.
.....det var dans bort
vägen en lördagsafton...
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk