Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och rädd

Ensam och rädd
det är jag

Jag känner smärtan
Den gnagande ångesten
i mitt bröst

Det känns hopplöst
Vill försvinna
Orkar inte kämpa

Ger upp

Ensam och rädd
det är jag

Vill inte vara kvar
Vill inte vara med

Suck och stön

Vad har jag gjort
för att känna så här

Hopplöshet

Rädsla

Ensamhet

Mening

Ensam och rädd
det är ja




Fri vers av just_like_heaven
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-17 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

just_like_heaven
just_like_heaven