Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunder

Jobbiga stunder

Lyckliga stunder

Kärlekens stunder

Sorgens stunder

Dödens stunder

Olyckans stunder

Värmens stunder

Ondskans stunder

Det finns så många stunder
och alla har vi upplevt någon gång
i våra liv






Fri vers av just_like_heaven
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-22 10:13



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det stämmer: Det är viktigt att våra känslor får komma fram i de olika stunderna! Bra formulerat!
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

just_like_heaven
just_like_heaven