Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten knackar på dörren

Ångesten knackar på dörren
Jag orkar inte öppna
Stänger in mig
Låser dörren om mig
Jag vill inte finnas
Inte just nu
Kommer kanske ut sen
när allt lugnat ner sig

Ångesten knackar på dörren
Jag vägrar att öppna
Stå du där ute bara
Kom inte in och stör mig
Jag har annat att tänka på
Jag har ett liv som existerar
Behöver dig inte just nu

Ångesten knackar på dörren
Står där stående och ser på
Hur den bryter sig igenom
den trånga hårda muren
Stör mig inte
Kom inte
Låt bli mig

SKRIKER

Ångesten vänder och försvinner
Ångesten står inte längre där
och knackar på min dörr
Jag är fri
en liten stund




Fri vers av just_like_heaven
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-03-22 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

just_like_heaven
just_like_heaven